Gràcies, Josep!

L’any 2015 Josep Forcada, qui es defineix com a un vigatà enamorat de Ripoll, va agafar les regnes del que llavors era la Unió de Botiguers. En aquests anys al càrrec no ha defallit en la seva dedicació, treballant des de la il·lusió i entrega per a l’associació de comerços de la vila salvant obstacles sobrevinguts, però que han servit per continuar fent créixer l’associació fins al moment actual.
Des de l’inici de la seva presidència, la perseverança, sumada a les hores de dedicació, més enllà de la seva tasca al capdavant del seu negoci, ha tingut els seus fruits: passa el relleu a la ripollesa Gemma Ortega, amb una associació que frega ja el centenar de socis, dinàmica i cada cop més activa.

Aquests 8 anys al capdavant han estat marcats per crisis econòmiques i socials, així com per la pandèmia. Però també per un enfortiment de l’associació: cada cop som més i la unió fa la força.

Ripoll Comerç esdevé una agrupació comercial diversa, que cada cop més és present en el dia a dia dels veïns i veïnes amb campanyes de dinamització comercial, la visibilització de les accions particulars i grupals a través de les xarxes socials i accions digitals o, per exemple, també, la participació activa en els esdeveniments i celebracions locals. És una associació viva.

Els obstacles superats ens han de servir per continuar avançant i millorant en la gestió del dia a dia per a defensar i dinamitzar cadascun dels membres de Ripoll Comerç. Com firma Forcada en la seva carta de comiat: “Ripoll té més potencial del que ens pensem” i desitja “molta sort i paciència a la nova Junta de Ripoll Comerç”. Finalment, conclou afirmant: “8 anys donen per molts moments i records. Jo em quedo amb tot allò positiu d’aquests temps”.

Des de Ripoll Comerç volem agrair l’activa implicació i estima cap a la nostra xarxa comercial tant d’en Josep Forcada com de la Junta que l’ha acompanyat durant aquests anys. Tanmateix, desitjar un bon mandat a la

Gemma Ortega al capdavant de la nova Junta de Ripoll Comerç.

 

3 d'abril de 2023

Laura Segur

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org