RIPOLL COMERÇ PREMIA ELS GUANYADORS DE DIVERSOS ACTES DE LA FESTA MAJOR DE RIPOLL AMB PANERES VALORADES AMB MÉS DE 200 EUROS
Ripoll Comerç, l’associació de botiguers i comerços del municipi, s’ha unit per fer possible una iniciativa única durant la Festa Major de Ripoll d’enguany. Més d’una cinquantena d’establiments i empreses locals han participat en la creació de set paneres espectaculars, que seran entregades com a trofeu als guanyadors de diverses activitats del programa de la Festa Major de Sant Eudald 2023.
LES PANERES, amb un valor que oscil·la entre els 180 i 250 euros, i que seran entregades per La Comi de Ripoll als guanyadors del campionat de parxís, de botifarra, la baixada d’andròmines i el joc de l’assassí, no només són un reconeixement als participants, sinó també una mostra del suport i la força del comerç local de Ripoll. Ripoll Comerç ha estat l’encarregat de dirigir aquesta iniciativa col·laborativa, que ha captat l’entusiasme i la participació de diverses empreses i establiments de la zona. Les paneres, amb els seus continguts variats i atraients, han estat generosament aportades pels establiments participants, que han contribuït amb vals regal, vals descompte i productes de la seva activitat comercial com embotits, dolços, complements per la llar, tecnologia, productes artesans, experiències o catorze viatges pel cremallera de Vall de Núria, entre el més destacat. Aquest esforç conjunt ha permès que el valor de les paneres sigui realment especial i que superi les expectatives dels agraciats.
Durant els dies de la Festa Major de Sant Eudald 2023, les paneres estaran exposades a l’aparador de l’antiga botiga Maideu, ubicat al carrer Sant Pere, 8. Aquesta exposició brinda l’oportunitat als residents i visitants de gaudir de la diversitat i qualitat dels productes locals i de la generositat dels comerços del municipi, que es pot apreciar amb els seus vals regal o descompte, inclosos en les paneres.

8 de maig de 2023

Laura Segur

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org