L’Esotèric Shopping Night reb prop de 15.000 visitants

El passat 27 d’octubre, es va inaugurar una nova edició de la Fira ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT de Ripoll que va durar fins al diumenge 29 d’octubre. La fira, organitzada per Ripoll Comerç i Fires del Ripollès, en col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, va ser un dels actes programats anualment per a dinamitzar el comerç local. En aquesta edició, tarots, vidents, bruixes i d’altres professionals del món esotèric i teràpies alternatives d’arreu de la Península i d’Eivissa, van oferir els seus serveis des de la població de Ripoll.

L’ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT de Ripoll va ser una fira dedicada al món esotèric i les arts màgiques que es va celebrar al centre històric de la població. En aquest esdeveniment, tarots, vidents, mèdiums, clarividents, astròlegs i altres professionals del sector provinents de la península i d’Eivissa, van omplir els carrers del centre de la vila amb màgia, misteri i ocultisme, oferint els seus serveis al públic assistent durant tres dies. A més de les consultes, hi va haver opcions de teràpies alternatives com el reiki, hipnosi i neteges energètiques, entre moltes altres propostes.

En aquesta edició, on la població va rebre més de 15.000 visitants, la fira es va complementar amb més de 60 paradistes que van oferir una àmplia varietat de productes, incloent-hi articles esotèrics, holístics, artesanals i gastronòmics. A més, els establiments locals van estar oberts i els visitants van poder gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, com rituals, benediccions de comerços a càrrec d’Exther, la Bruixa de la Nova Era, cercaviles de percussió, la cerimònia de la Cremada de la Bèstia amb els Diables de Ripoll, sessions d’oracles col·lectius, la Ruleta del Guirigall per premiar les compres al comerç local, tallers infantils i la Festa Blanca Eivissenca. Aquest últim esdeveniment va tenir com a objectiu transportar la màgia de l’illa d’Eivissa, amb la destacada actuació del reconegut DJ i Percussion Live, Javi Torres, que ha actuat en els millors clubs del món i va visitar Ripoll com a part de la seva gira internacional.

L’acte, organitzat per Ripoll Comerç i Fires del Ripollès, va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, el Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Ripollès, la UIER i Exther, la Bruixa de la Nova Era.

3 de novembre de 2023

Aleix Esteras

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org