Arriba la Fira de Nadal a Ripoll

PROP DE 100 PARADISTES D’ARREU DE CATALUNYA, ENTITATS, ASSOCIACIONS, COMERÇOS I ESCOLES, S’UNEIXEN EN LA FIRA DE NADAL DE RIPOLL

L’esdeveniment acollirà un concert amb Quantica Voce, tallers infantils, balls participatius, animació i moltes activitats familiars. 

Demà dimecres 6 de desembre, a les 11 del matí, s’inaugura una nova edició de la Fira de Nadal de Ripoll i que durarà fins al dissabte 9 de desembre. La fira, que en aquesta nova edició acollirà prop de 100 paradistes d’arreu de Catalunya, és organitzada per Ripoll Comerç, i és un dels actes programats per a dinamitzar el comerç local. Activitats com el concert de Quantica Voce, que actúa a Ripoll durant la seva gira internacional, balls participatius, tallers infantils, música itinerant, o demostracions de comerç, entre d’altres moltes activitats, seran protagonistes en aquesta nova edició, juntament amb accions d’entitats de la població i comarca, associacions, comerços, i escoles.

La Fira de Nadal, rebrà les tradicionals parades de productes nadalencs, gastronòmics o d’artesania que estaran ubicades pel carrer Sant Pere, plaça de la Lira, Plaça Sant Eudald, carrer Mossèn Cinto Verdaguer i Plaça Gran. A la plaça de la Llibertat hi haurà un espai d’atraccions inflables. També hi hauran atraccions ecològiques distribuïdes per l’espai firal. En aquesta edició, i com a novetat, al carrer de la Plaça Gran s’instal·larà el Territori Grinch Rooster, on rebrà la presència del Pare Noel, acompanyat d’elfs, grinchs i motards. En aquesta edició, i com ja és habitual, diverses entitats de la comarca, associacions i escoles de Ripoll participaran activament als principals escenaris ubicats al llarg del recorregut firal.

L’esdeveniment, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, Fires del Ripollès, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de Ripollès i la UIER, també contarà d’un escenari dinamitzat amb demostracions de comerços de Ripoll, un altre on hi haurà concerts, balls en línia i presentacions i un tercer on es duran a terme conta contes o country. La fira s’acabarà de complementar amb tallers infantils i familiars gratuïts, animació musical de carrer, cercavila amb els Gegants de Ripoll, comerç al carrer, sorteigs, diverses activitats a benefici de La Marató de TV3, animació infantil, o la Ruleta del Comerç on podràs jugar amb les compres realitzades als establiments de Ripoll durant els dies de la fira i que, en aquesta nova edició participen més de 60 establiments aportant regals i descomptes als seus comerços.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta fira plena d’il·lusió, comunitat i alegria. Us esperem amb els braços oberts per compartir aquesta experiència única de Nadal! 🎄✨

4 de desembre de 2023

Santi Alaniz

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org