RIPOLL REP 24.600 VISITANTS DURANT ELS QUATRE DIES DE LA FIRA DE NADAL

Els dies 6, 7, 8 i 9 de desembre passats, es va celebrar amb èxit una nova edició de la Fira de Nadal de Ripoll. La capital del Ripollès va acollir un total de 24.600 visitants procedents d’arreu de Catalunya, Andorra i França. Les activitats amb major afluència de públic van ser el destacat concert del grup internacional Quantica Voce, els balls en línia, els tallers infantils i la popular Ruleta del Comerç. Cal destacar l’excel·lent rebuda que va tenir el Pare Noel i el Grinch, per part dels mes petits i grans, els quals van estar presents al Territori Grinch Roosters durant tots els dies de la fira.

La Fira de Nadal, que va canviar el seu format fa tres anys, és organitzada per Ripoll Comerç i forma part d’un dels actes programats per a dinamitzar el comerç local. Els visitants també varen tenir l’oportunitat de comprar productes nadalencs, gastronòmics o d’artesania en les prop de 100 parades d’arreu de Catalunya ubicades pel carrer Sant Pere, plaça de la Lira, Plaça Sant Eudald, carrer Mossèn Cinto Verdaguer i el carrer de la Plaça Gran. A la plaça de la Llibertat s’hi va implantar un espai d’inflables i més parades. Com ja és habitual, diverses entitats de la comarca, associacions i escoles de Ripoll també hi han participat activament. La Fira de Nadal d’enguany també tenia fins solidaris per La Marató de TV3; un dels actes va ser la Xocolatada Popular per la Marató de TV3, i la fila zero del concert de Quantica Voce. En total es va recaudar prop de 500 euros.

La Fira de Nadal de Ripoll, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, Fires del Ripollès, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal de Ripollès i la UIER, també va comptar en
diverses activitats dels membres de Ripoll Comerç, com una demostració de talls de cabell, a càrrec d’Alba Carrillo, o una demostració de com es prepara una taula de Nadal, a càrrec d’Ocells i Plantes Alarcon.

Ripoll Comerç, juntament amb Fires del Ripollès, varen acabar de dinamitzar la fira amb una sèrie d’activitats diàries com música swing itinerant per l’espai firal, cercavila a càrrec de la Colla Gegantera de Ripoll, Conta Contes, Ball Country participatiu o animació infantil. Destacar la gran participació de públic a La Ruleta del Comerç, durant tres dies seguits, on més de 60 comerços de Ripoll i comarca, varen contribuir vals de descompte i regals que es varen repartir a més de 400 persones que varen presentar el seu tiquet de les compres realitzades a Ripoll.

11 de desembre de 2023

Santi Alaniz

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org