Ripoll Comerç reparteix 500 euros durant la campanya de Nadal

Durant l’última campanya de Nadal 2023, Ripoll Comerç ha fet entrega de 500 euros derivats del sorteig de Black Friday, un d’ells en format digital, i un tercer dels tiquets de les compres realitzades a la Fira de Nadal que varen participar en la ruleta del comerç.

Amb els tiquets de les compres que es van dur a terme als comerços adherits a la campanya del Black Friday de Ripoll, dipositant el tiquet dins les urnes que es van trobar als establiments inscrits a la campanya. Es van sortejar 200 € repartits en: Un premi de 75 €, un premi de 50 € i tres premis de 25 € que es podien gastar en els comerços participants en la campanya.

Juntament, escanejant el codi QR que es va trobar a les botigues participants, es va fer un sorteig en línia amb un únic premi de 200 €. Un import que es podia gastar en els comerços participants en la campanya.

Per altra banda, es va sortejar un premi de 100€ de les compres fetes als comerços de Ripoll durant la Fira de Nadal i que, varen participar en la Ruleta del Comerç. Des de Ripoll Comerç ja ens hem posat en contacte amb els guanyadors/es per fer entrega dels vals que han de gastar en les botigues adherides a Ripoll Comerç.

Aquesta acció forma part del pla de dinamització del comerç local i, una vegada més, comprar a Ripoll té premi.

18 de gener de 2024

Aleix Esteras

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org