Èxit de públic als inflables i tallers de pintura Playmobil durant la Festa Major de Ripoll

Després d’una Festa Major plena d’activitats, Ripoll Comerç no es van quedar enrere, especialment gràcies a les activitats d’inflables i tallers de pintura Playmobil que van tenir lloc el passat 10 de maig a la plaça Sant Eudald. L’activitat, organitzada per Ripoll Comerç, va atraure nombrosos participants i va contribuir significativament al comerç local.

Els visitants podien bescanviar un tiquet de qualsevol dels comerços associats a Ripoll Comerç per una pujada gratuïta als inflables o una sessió en els tallers de pintura. Aquesta iniciativa va resultar ser molt popular, amb un total de 393 tiquets bescanviats al llarg del dia. Això es va traduir en una impactant xifra de 5767 € en vendes realitzades als comerços de l’associació.

La jornada va culminar amb un ambient festiu a la plaça Abat Oliva, on a partir de les 19 h es van poder gaudir de les havaneres interpretades pel Grup Terra Endins, un esdeveniment també patrocinat per Ripoll Comerç.

Des de Ripoll Comerç volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els participants i a totes les persones que han fet possible aquestes activitats. Gràcies a vosaltres, la Festa Major de Ripoll ha estat un veritable èxit, fomentant tant la diversió com el suport al comerç local.

15 de maig de 2024

Santi Alaniz

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org