🔮 Ripoll, epicentre de l’esoterisme 🌙🌟

Professionals del món esotèric de tota la península, amb més de 100 parades i activitats familiars. Esotèric Shopping Night de Ripoll!

 

La fira, que va rebre prop de 18.000 visitants en la darrera edició, creix pels carrers de la població.

 

El divendres 25 d’octubre, a Ripoll, se celebrarà una nova edició de l’ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT que durarà fins al diumenge 27 d’octubre. La fira de bruixes, organitzada per Ripoll Comerç i Fires del Ripollès, en col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, és un dels actes programats anualment per a dinamitzar el comerç local. En aquesta edició, professionals del món esotèric d’arreu de la península i més de 100 parades relacionades en el sector de l’ocultisme, ompliran els carrers de Ripoll. La fira, que l’any 2023 va rebre prop de 18.000 visitants i comptarà amb moltes activitats familiars, creix pels carrers de la població amb motiu de consolidació.

L’ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT de Ripoll és una fira dedicada al món esotèric i les arts màgiques que se celebra al centre històric de la població. En aquest esdeveniment, tarotsvidentsmèdiumsclarividentsastròlegs, meiges i altres professionals del sector, provinents d’arreu de la península i coneguts per les seves aparicions a la petita pantalla, ompliran els carrers del centre de la vila amb misteri i ocultisme, oferint els seus serveis al públic assistent durant tres dies. A més de les consultes, hi haurà opcions de teràpies alternatives com el reiki, i neteges energètiques, entre moltes altres ofertes. A més, durant tot el dia i fins a la 1 de la matinada, els carrers de Ripoll s’omplen d’activitats com cercaviles místiquesballs de bruixes i moltes altres propostes.

En aquesta nova edició, la fira es complementarà amb més de 100 paradistes que oferiran una àmplia varietat de productes, incloent-hi articles esotèrics, holístics, artesanals i gastronòmics. A més, els establiments locals estaran oberts i els visitants podran gaudir d’una àmplia gamma d’activitats, com ritualsbenediccions de comerços a càrrec d’Exther, la Bruixa de la Nova Era, cercaviles de percussió, la cerimònia del Ritual i Cremada de la Bèstia amb els Diables de Ripoll, un espectacle de mentalisme a càrrec de l’actor Àlex Navarro, reconegut per protagonitzar sèries com “Àguila Roja”, “Pulsaciones”, o “Física o Química”. També hi haurà sessions d’oracles col·lectius, el Conjur de la Queimadaconferènciestallers infantils i familiars, un tren de la bruixaespectacles i danses de foc, una taverna o la Ruleta del Comerç per premiar les compres al comerç local, entre altres propostes.

L’acte, organitzat per Ripoll Comerç i Fires del Ripollès, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ripoll, la Federació de Comerç del Ripollès (FECORIS), el Consorci de Comerç d’Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, els Diables de Ripoll, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Ripollès, la UIER i Exther, la Bruixa de la Nova Era.

ESOTÈRIC SHOPPING NIGHT

DÍES:   25, 26 i 27 d’octubre de 2024

HORA:

  • 25 d’octubre: A partir de les 17 hores, fins a la 00:00h.
  • 26 d’octubre: De 10:00h del matí, fins a la 1:00h de la matinada.
  • 27 d’octubre: De 10:00h del matí, fins a les 20:30 hores.

LLOC:   Ripoll. Centre de la població.

PROGRAMACIÓ

PREU ENTRADA: Gratuït

7 d'octubre de 2024

Santi Alaniz

Categories:

0 Comentaris

Registrat per comentar

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ALTRES NOTÍCIES DE RIPOLL COMERÇ

Apunta't a la nostra newsletter

ripoll Comerç

Contacta amb nosaltres

ens coneixem?

Informació

  • Carrer Macià Bonaplata, 4, 17500 Ripoll, Girona
  • Tel. +34 646 47 62 10
  • ubr@uier.org